Deaktivace a mazání služeb
Nový hosting Rozhodli jste se dále nevyužívat konkrétní službu od nás a chtěli byste ji deaktivovat, případně smazat? V tomto článku si popíšeme, jak na to. Deaktivace služby 1. Pro deaktivování služby se stačí přihlásit do Webadminu a v sekci &...